DJ Willem de Wijs

 

DJ Willem de Wijs

 

Wil je DJ Willem de Wijs inhuren voor een optreden? Bij ons kun je hem tegen een scherpe prijs inhuren. Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

Eigenlijk is een biografie niet nodig, het is heel simpel…
Boek je Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd. Met zijn aanstekelijke stem en fanatiek microfoongebruik is Willem dé perfecte combi van DJ & MC, maar… dan voor de prijs van 1!
Dus dames zet je BH een standje strakker en mannen sla je munten op de bar kapot, want het wordt FEEST!
#BIJZIJNISMEEMAKEN

Wil je toch weten wie Willem de Wijs is?
Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 2x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland. Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende
vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z’n kop tijdens de gezelligste après ski party’s. Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd!

Willem heeft singles en remixen uitgebracht met o.a. Het Feestteam, Roy Donders en Gebroeders Ko. De bekendste single van Willem de Wijs is ZAKKA ZAKKA. Deze zomerse party hit is niet weg te denken op elk feest!

 

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Feest DJ