Over Ons

DJBOEKEN.nl: het buro voor allround DJ’s en feestacts

DJBOEKEN.nl is een online boekingskantoor dat gespecialeerd is in Allround DJ’s en feestacts.
Als onderdeel van LiveGigs Music and Events hebben wij een jarenlange ervaring in de boekingswereld en evenementenorganisatie.

Korte lijnen waar het gaat om communicatie, transparantie en duidelijke afspraken met de opdrachtgever. Doordat wij beschikken over een groot netwerk in de entertainment industrie, kunnen we voor elke gelegenheid een passende DJ aanbieden. DJBOEKEN.nl is onderscheidend door een breed aanbod van eigentijdse DJ’s.

Het buro is aanspreekpunt voor organisatoren van zomerfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en festivals, maar ook voor een besloten privefeest, bruiloft of als programmeur voor een horecagelegenheid.
DJBOEKEN.nl is een professionele partner voor opdrachtgevers en dj’s.

Het aanbod in DJ’s is enorm groot, maar welke DJ is geschikt voor jouw feest? Wij kennen onze DJ’s persoonlijk en weten dus precies wat zij kunnen en op welk feest of evenement zij het best tot hun recht komen. Afhankelijk van de sfeer die je zoekt is er een ruime keus aan DJ’s die hiervoor zijn in te huren. Om je alvast een indruk te geven wie jouw DJ is, proberen we zoveel mogelijk persoonlijke introductie video’s te plaatsen. Een filmpje van een DJ achter de DJ booth kennen we wel, maar wie is de persoon achter de DJ?

Waar moet ik op letten wanneer ik een DJ of feestact boek?

DJBOEKEN.nl is een fullservice boekingskantoor. Dat betekent dat wij je adviseren bij de keuze van een geschikte DJ of feestact, maar we doen meer. Wil je dat we geluidstechniek en een spectaculaire lichtshow meenemen? Kan jouw feest niet zonder special effects zoals Co2, confetti, flames of streamers? Ontbreekt er nog een podium? Denk je misschien aan een prachtige verlichte dansvloer? Zoek je naast het optreden van de DJ nog een surprise act of artiest? Deze en andere wensen kunnen wij voor je invullen. Vanzelfsprekend worden alle gemaakte afspraken netjes in een overeenkomst vastgelegd. DJBOEKEN.nl is aangesloten bij de branchevereniging voor Artiestenbureaus CLC-Vecta.