DJ Robert

DJ Robert

Wil je DJ Robert inhuren voor een optreden? Bij ons kun je hem tegen een scherpe prijs inhuren. Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

DJ Robert, ook wel bekend als Polly, draait al sinds 1994 op de meest uiteenlopende feesten. Zowel als resident DJ van gerenommeerde uitgaansgelegenheden in Oost Nederland, als op bruiloften, personeelsfeesten en publieksevenementen.

DJ Robert maakte ook deel uit van het SJIEK DJ-team waarmee hij veel succes had. Robert draait echt allround, de laatste partyhits uit de actuele hitlijsten, afgewisseld met golden oldies, danceclassics, meezingers en discostampers. Altijd afgestemd op de sfeer van het feest en in samenspraak met de opdrachtgever.

DJ Robert beschikt over eigen DJ-booth, techniek, licht en geluidsset tot 150 personen. Wil je deze swingende DJ boeken voor een groter feest, dan is het ook mogelijk grotere geluidssets in te huren. Denk ook eens aan de mogelijkheid van de inzet van een ledvloer of live muzikanten. Met een zangeres of een saxofonist geef je een DJ-optreden een heel andere impact en sfeer.

Robert is ervaren, allround, flexibel en prettig om mee samen te werken. Geen twijfel, ook op jouw feest haalt hij alles uit de kast om het onvergetelijk te maken!

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Club, Feest DJ