Dj Jeroen Post

JEROEN POST

ALLROUND/POP & HOUSE

Jeroen Post een echte duizendpoot maar vooral geweldige DJ. Vanaf 1998 dagelijks te zien als presentator bij TMF. In 2007 begon zijn professionele radio carrière bij 100% NL. Hierna volgde TMF Hitradio (SkyRadio Group) en in 2010 kreeg Jeroen een top aanbieding bij SLAMFM, zijn eigen programma SLAMNL!

Naast het draaien van muziek op de radio, is Jeroen ook DJ op feesten. Zo vliegt hij iedere zomer naar Spanje om hier acht weken lang vakantiegangers te vermaken met vrolijke eclectische platen. In de winter vinden we hem drie maanden lang in Oostenrijk waar hij de wintersporters warmdraait. Geen ingewikkelde housestromingen en eentonige ritmes, maar toegankelijke commerciële house voor een breed publiek. Dat is zijn kracht.

Als presentator vinden we hem o.a. terug bij kickboksgala’s door heel Europa, met als hoogtepunt de Amsterdam Arena waar hij voor maar liefst 16.000 mensen stond. Liefhebbers van deze vechtsport zullen zijn stem dan ook uit duizenden herkennen. Ook doet Jeroen Post productpresentaties, en presenteert hij bedrijfsfeesten, shows, beurzen en diverse evenementen.

Categorie
Allround dj, Club, Feest DJ, House