DJ Bacchie

DJ Bacchie – Allround feest DJ


Wilt u DJ Bacchie boeken voor een optreden? Bij ons kunt u hem tegen een scherpe prijs inhuren. Wilt u graag persoonlijk contact? Bel dan nu: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

DJ Bacchie, in het dagelijks leven luistert hij ook naar de naam Dennis Haarlink, was al op zeer jonge leeftijd in de ban van het “draaien”. Inmiddels is hij vooral in Noord- en Oost Nederland bekend en draaide als o.a. resident DJ van Dancing Discotheek De Radstake Varsseld, City Lido Groenlo, de Drie Gezusters in Groningen. Ook op grote feesten zoals het TT-festival in Assen weet hij het publiek in no time voor zich te winnen. Veelgevraagd, van alle markten thuis en altijd een goeie “vibe in tha house”, dat is Bacchie!

Bacchie is allround

Omdat ieder feest uniek is, is ieder optreden voor Dennis een nieuwe uitdaging. Dat is ook de reden dat hij al meer dan 10 jaar professioneel DJ is. Ieder feest, hoe groot of klein het ook is, brengt zijn eigen sfeer en heeft zijn eigen publiek. De draaistijl van Bacchie is veelzijdig te noemen.  Natuurlijk bestaat zijn show uit actuele tracks uit de hedendaags hitlijsten. Maar ook in themafeesten in deze DJ een specialist. Jaarlijks draait hij op een van de grootste Oktoberfeesten van Nederland, en in de winter is hij meerdere weken te vinden in wintersportoord Gerlos, in de Cin Cin. Apresski en Nederlandstalig feestrepertoire beheerst hij tot in de vingertoppen.

Ook draait Dennis graag op een 90’s party.

Bacchie is op en top professional, die het zijn publiek en opdrachtgevers altijd zo veel mogelijk naar de zin wil maken. Prettig in de omgang, hard werkend en altijd met een positieve instelling.

Voor lichtshows, geluid of een speciale DJ booth bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de capaciteit van de zaal of tent maken wij een passende voorstel.

 

 

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Feest DJ, House