Nicky Drummond

NICKY DRUMMOND


Wilt u Nicky Drummond inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs DJ Nicky Drummond boeken. Wilt u graag persoonlijk contact? Bel dan nu: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

Nicky is een Britse allround DJ met heel veel ervaring. Ze draaide in Engeland in clubs, op festivals en talloze partys. Ze weet steeds de juiste toon bij te vinden bij het event waar ze geboekt wordt. Haar technische skills liggen op een hoog niveau.

Nicky Drummond boek je bij djboeken.nl

Het is nog niet zo lang geleden dat Nicky een veelgevraagd DJ was in haar moederland Engeland. In 2016 verhuisde ze naar Amsterdam, en is sindsdien druk aan de weg aan het timmeren om ook de Nederlandse markt te veroveren. Met haar charmante Engelse tongval steelt ze de harten van het publiek, maar liever nog laat ze de muziek voor zich spreken. Deze party DJ weet wat ze moet doen om de dansvloer gevuld te krijgen. Ook op een corporate event weet Nicky smaakvol op de achtergrond te draaien met lekker loungetracks, maar wanneer dansmuziek gevraagd wordt gaat ze ervoor.

Nicky beschikt over een eigen geluidset en DJ apparatuur. Ook wanneer een chique DJ booth of fraaie belichting wordt gevraagd kan zij hieraan invulling geven.

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Club, House