H1Jack

H1Jack

Wil je H1Jack inhuren voor een optreden? Bij ons kun je tegen een scherpe prijs H1Jack inhuren. Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

H1JAck, Jeroen voor  zijn vrienden, is een uit de Achterhoek afkomstige DJ met een muzikale achtergrond. Naast het draaien van de lekkerste tracks is hij ook een begenadigd toetsenist. Zijn passie voor muziek en zijn muzikale bagage zorgen voor vette en kwalitatief hoogstaande producties. Omdat  zijn werkgebied inmiddels binnen- en buitenland beslaat, werkt Jeroen sinds enige tijd vanuit Amsterdam. Daar was hij enige tijd werkzaam voor Armada, headquarter van Armin van Buuren. De daar opgedane ervaring helpt hem ook in zijn DJ carrière. De combinatie van DJ en toetsenist wordt onder andere duidelijk bij zijn optredens tijdens huwelijksfeesten. Een mooie pianoballade samen met een zangeres tijdens de trouwceremonie, en een top DJ show tijdens het bruiloftsfeest. Jeroen draait er zijn hand niet voor om.

 

Boekingsmogelijkheden H1jack

H1Jack heeft verschillende boekingsmogelijkheden. Is op de feestlocatie alle benodigde licht- en geluidstechniek aanwezig, dan neemt hij alleen zijn muziek mee. Vooraf moet dan wel duidelijk gespecificeerd kunnen worden welke apparatuur op locatie aanwezig is. We werken uitsluitend met professionele apparatuur, omdat dit de kwaliteit van de show waarborgt.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat deze DJ zijn eigen geluid, DJ booth, en lichtshow meeneemt. Wil je nog meer extra’s aan je feest toevoegen, dan kan dat natuurlijk ook! We kunnen de show verder uitbreiden met special effects, visuals op beeldschermen of weggevertjes.

Wil je meer informatie over boekingsmogelijkheden, prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. H1Jack past op bijna ieder feest of evenement.

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Club, Feest DJ, House