Feestnation

Feestnation

Wil je Feestnation inhuren voor een optreden? Bij ons kun je tegen een scherpe prijs Feestnation boeken. Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

 

ARE YOU READY TO #JOINTHENATION?
Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek. Je wordt dansend rijk zodra je binnen het bereik van de CashGun staat: Feestnation schiet tijdens de show eigen bankbiljetten de zaal in! Dans, geniet en ga uit je panty door de gezelligheid en partyvibes die de mannen meebrengen.

De supervette beats die door deze feestact de zaal in worden geblazen zijn zowel het feest der herkenning als een uitgekiende partymix. Stil staan is onmogelijk, en meedoen evenmin. De mannen zorgen ervoor dat je de hele show in een feestrollercoster zit die zijn weerga niet kent.

Feestnation gaat hard!

Deze DJ feestact wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat altijd eraf! Niet voor niets draaiden deze party animals inmiddels ook op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz. Een energieke act die dus absoluut niet mag ontbreken in de DJ line-up van de vetste feesten. Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation

Wil je verder nog informatie over prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren je snel en helpen je ook graag met aanvullend zaken als geluidstechniek of lichtshows. Ook voor Special Effects ben je bij DJBOEKEN aan het juiste adres. Maar onthoud vooral: met Feestnation haal je gegarandeerd het feest in huis!

Categorie
Feest act, House