DJ Rene Marcellus

RENE MARCELLUS


Wilt u Rene Marcellus inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs DJ Rene Marcellus huren. Wilt u graag persoonlijk contact? Bel dan nu: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

Wat in 2008 begon op de zolderkamer als hobby groeide in de jaren uit tot zijn werk en staat hij nu elk weekend in verschillende uitgaansgelegenheden te draaien.Of het nu gaat om een kroeg of een groot festival of juist een besloten feest zoals een bruiloft; Rene is overal inzetbaar!

Rene Marcellus boek je bij djboeken.nl

Doordat hij uit de voeten kan met verschillende stijlen zoals; club, top 40, 80’s, 90’s en urban kan hij snel schakelen en voldoen aan de behoefte van het publiek. Zijn stijl is het beste te omschrijven als energiek, dansbaar, fris en herkenbaar!
Naast DJ is Rene ook producer en heeft hij al meerdere nummers uitgebracht die te vinden zijn op o.a I-tunes, Beatport en Spotify. Dankzij het produceren heeft hij dan ook vaak verrassende versies van bekende hits die hij tijdens zijn boekingen veel draait. Dit zorgt altijd voor unieke sets en is dan ook zijn handelsmerk geworden!

Rene Marcellus beschikt over een eigen geluidset en DJ apparatuur. een smaakvolle DJ booth en ledspots waarmee het totaalplaatje er meteen sfeervol uitziet. Deze professionele podiumpresentatie maakt dat deze allround DJ veel gevraagd wordt voor bruiloften. Zijn bijnaam ” The Wedding DJ” maakt Rene daarmee moeiteloos waar.

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Club, Feest DJ, House