DJ Maxim

DJ Maxim boeken of inhuren

DJ Maxim

Wil je DJ Maxim inhuren voor een optreden? Bij ons kun je hem tegen een scherpe prijs inhuren. Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

DJ Maxim is een ervaren allround DJ, gespecialiseerd in bruiloften. Daarnaast is hij ook regelmatig te vinden op bedrijfsfeesten en in danscafés en clubs. Met meer dan 800 optredens in de afgelopen 7 jaar weet hij als geen ander hoe je een goed feest neerzet. Met oog voor de dansvloer en oor voor de wensen van de klant, zorgt DJ Maxim voor een perfecte invulling van het feest.

DJ Maxim beschikt over diverse DJ-booths, van een basis ledbooth met een kleine licht en geluidsset voor kleinere feestjes, tot een chique booth met professionele lichtshow.

DJ Maxim is ook samen te boeken met een swingende saxofonist voor de wat hippere events. Omdat ze vaak in deze setting spelen zijn ze uitstekend op elkaar ingespeeld, en geeft het optreden van deze combinatie een absolute meerwaarde aan het feest. Wil je het nog uitgebreider? Boek dan een percussionist en een zangeres bij deze DJ en ervaar de impact die live-muziek op je feest heeft.

Om de aankleding van een zaal nog verder uit te bouwen, beschikt Maxim ook over een fraaie LED-dansvloer, die tegen meerprijs kan  worden ingehuurd.

Van de lekkerste danceclassics tot de vetste hits uit de hedendaagse hitlijsten, bij Maxim komt alles voorbij. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Club, Feest DJ