DJ Bart

 

DJ Bart

DJ Bart is een allround party DJ

Allround DJ Bart B

Wil je DJ Bart inhuren voor een optreden? Bij ons kun je hem tegen een scherpe prijs inhuren. Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

DJ Bart is een ervaren allround DJ, Zijn doel is om van iedere gelegenheid, hoe klein of groot ook, een passend feest te maken!
Daarbij is de interactie met het publiek erg belangrijk. Bart stemt de wensen van de klant en de gasten op de vloer zorgvuldig op elkaar af, zodat elke feestgelegenheid gegarandeerd slaagt!

DJ Bart beschikt over een eigen DJ booth, en een licht en geluidsset voor kleinere feestjes. Voor grotere feesten is extra techniek natuurlijk altijd bij DJBOEKEN.nl in te huren.

Bart is inmiddels een veelgevraagd DJ in populaire horeca gelegenheden. Enkele voorbeelden: Dancing De Radstake, City Lido Groenlo, 3 Gezusters Groningen, Grand Café Postkantoor Hoogeveen, Café De Smidse in Schagen, Bugsy’s in Haarlem, Lord Nelson in Meppel, The Dance Factory Berlikum. Ook buitenlandse optredens staan op zijn referentielijstje, zoals Siofok en 3 zomerseizoenen in het bruisende Spanje, LLoret de Mar.

DJ Bart draait niet alleen in uitgaansgelegenheden, maar ook op; kermissen, besloten feesten, themafeesten, evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Categorie
Allround dj, Bruiloft DJ, Club, Feest DJ