Beatcrooks

Beatcrooks

Wil je Beatcrooks boeken voor een spectaculaire show? Laat het ons weten! Liever persoonlijk contact? Bel dan nu DJBOEKEN: 0644900241 – of mail: info@djboeken.nl

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je feest of festival compleet rampeneren! De masters van de freestyle en pompende beats brengen je geheid een dikke feest flow.

Van schurende moombahton, vuige guilty pleasures, rammende housebeats tot foute meezingers, happy hardcore en nog veel harder. In moordtempe wordt deze party explosion op je afgevuurd. Harder gaan kan niet, stil staan evenmin!

Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti… Maar zij mogen binnenkort op verlof, tijdens dit verlof crashen ze ieder dik festival!

Genomineerd
Deze DJ act werd genomineerd voor “best opkomende act 2016” en ze hebben als klap op de vuurpijl ook de felbegeerde vakjuryprijs van de Party Awards in ontvangst mogen nemen. Afgelopen jaren stonden ze op festivals zoals het TT festival Assen, DefQon1, Dauwpop, Hemelgames Festival, Après-ski met Mie en Hockeyloverz.

Met support van o.a. vaderlandse feestnummers als Stuk TV, Lange Frans, Bökkers, Dirtcaps en Kraantje Pappie, gaan deze gasten als de brandweer!

Boekingsmogelijkheden Beatcrooks feestact

Beatcrooks komt met 2 top gangmakers naar jouw feest. Tijdens de show zwepen de mannen de tent op naar grote hoogte. In de basissetting is geeft dit al een 100% partygarantie, maar wil je er nog eem tandje extra spektakel bij, dan is de ledrobot van deze act een eyecatcher en show item van de bovenste plank!

Wil je meer informatie over boekingsmogelijkheden, prijzen, beschikbaarheid of heb je speciale wensen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij weten zeker dat je met Beatcrooks een bizarre feestact in huis haalt!

Categorie
Feest act, Feest DJ, House